Elbiler

Nu skal det være, tænker du. Dit barn skal have den julegave eller fødselsdagsgave, han eller hun ønsker sig allermest, nemlig en både lækker og billig elbil. Så er du landet det helt rette sted, hvis det gerne må være en billig el bil, der endda leveres med gratis fragt. Her hos os er du tæt på at kunne glæde dit barn og give det mange sjove timer i den nye elbil, der bliver en del af mange spændende lege.

Der er 12 varer.

  • Grid
  • List

Køb billig elbil til børn med gratis fragt

Elbiler i mange forskellige former og modeller. På hopogleg.dk er der el biler for enhver smag til både drenge og piger. Fragten skal du heller ikke tænke på. Vi har nemlig gratis fragt på din elbil.

Køb de billigste biler med el til børn her


Vi har mange flotte modeller af billige elbiler til børn, også elbiler, hvor der kan sidde to børn i. Vi har også elbil, hvis du kigger efter en model, der ligner en god gammeldags gokart. Eller hvad i øvrigt med en elmotorcykel til børn, var det noget? Eller måske en af vores populære billige løbecykler? Du har mange og billige løsninger på hopogleg.dk, uanset om du kigger efter elbil, elmotorcykel eller løbecykel til børn.

Kendetegn for vores elbiler? Der er fart på!


De fleste af vores biler med el til børn kører faktisk minimum 4 km/t. Det er pæn fart, når mange af modellerne faktisk kan bruges af børn fra 1+ år og opefter. Vi har også modeller med plads til to børn, og alligevel kan de endda køre helt op til 6 km/t – og det går pænt stærkt, selv når der er to børn ombord.

Elbilerne er til nutidens børn


Da vi voksne selv var børn, kunne man ikke købe smarte og billige eldrevne biler. Og da slet ikke som julegave eller fødselsdagsgave. Men det kan man nu. Vi har endda billige elbiler, gratis fragt og mange forskellige modeller i flotte farver og smart design. Kig på vores flotte modeller, hvis du overvejer en el bil til dit barn. Vi har billige priser, hvor alle kan være med.

Elbiler til både piger og drenge


Selvfølgelig kan begge køn køre i elbiler og have stor fornøjelse af de små hurtige fartøjer. Vi har endda modeller, der henvender til henholdsvis drenge og piger. Til drenge kunne det være denne røde børne gokart eller den røde brandbil som truck. Til piger har vi Hello Kitty bil eller en flot prinsessebil. Prinsesser skal selvfølgelig være flot kørende, også når de kører elbil.