El motorcykel

Billige motorcykler til børn, el scootere, eldrevet køretøj til børn... Der er mange muligheder for at komme flot rundt og i god fart. Hos hopogleg.dk finder du det hele. Ja, stort set alt i billige motorcykler til børn. Vi har mange flotte modeller og populære mærker som Spiderman og Hello Kitty.

Der er 14 varer.

  • Grid
  • List

Køb billige elmotorcykler til børn med gratis fragt

En motorcykel med lys og blink og lyd


Er de fleste børn mon ikke til lys og blink og lyd? Også når det gælder en flot el motorcykel. For eksempel med modeller, der ligner en politi motorcykel eller politiets store elmotorcykel. Vi har modeller og muligheder til de fleste børn, og vi har elmotorcykler til både piger og drenge. Alle modeller er hurtige og ser super smarte ud. Mon ikke, at en el motorcykel i gave kunne kaste en stor krammer af sig fra et børn med øjne, der stråler af glæde?

Mærkemotorcykler til børn


Motorcyklerne til børnene findes i mange forskellige mærker fra kendte producenter som f.eks. spiderman el motorcykel , hello kitty el motorcykel eller måske en mickey mouse el motorcykel . Børnene elsker at drøne af sted på en motorcykel fra et spændende mærke. De skal bare dreje på håndtaget, så kører motorcyklen.

El motorcyklerne kører fra 2-6 km/t


Der er fint med fart på, når de forskellige køretøjer til børn kører af sted. Du kan se under den enkelte vare og motorcykel, hvor hurtigt den kan køre. Vær opmærksom på at matche dit barns alder med den rette fart. Er dit barn for eksempel kun 1+ år, så skal du nok ikke vælge en model, der kan køre 6 km/t.

Motorcykler både til piger og drenge


Vi har mange modeller af elmotorcykler til både piger og drenge. Så du har alle muligheder for at finde en flot og sej model. For eksempel hvis det skal være en gave til en pige. Så har vi denne flotte Disney Princess motorcykel.