Legehus

Drømmen om at have sit eget lille minihus i haven? Legehuse har altid fascineret børn. Også hos jer? Nu skal I bare have fundet det helt rigtige legehus til jeres have. Det kan du her hos hopogleg.dk, hvor vi både har flotte og billige lege huse til nogle konkurrencedygtige priser. De er bestemt alle pengene værd, fordi der er så mange sjove, hyggelige timer i et legehus alene og sammen med vennerne, der bliver inviteret inden for i legehuset. Hvem har ikke lyst til at invitere venner og veninder inden for i Minnie Mouses legehus? Eller i et legehus med Frost eller Mickey Mouse som tema?

Der er 3 varer.

  • Grid
  • List

Billige legehuse til haven? Endda med fri fragt!

Legehuset til haven gør noget særligt for din have. Sjove og flotte lege huse til haven er nemlig rammen om mange timers hyggelig leg. Og vi har endda legehuse med magiske evner! Lidt magisk er det vel også, at du kan købe billigt legehus med fri fragt!

Kender du til legehuse med magiske evner?


Du har garanteret ikke hørt om legehuse med magiske evner før? Men den er god nok! hopogleg.dk har magiske legehuse. Spændende, ikke?! Magien er små sneikoner, der viser sig på taget, når det er koldt udenfor. Er det varmt, så kommer der i stedet små advarselsskilte frem på legehusets tag. Og på dage hvor det hverken er for varmt eller koldt, så er der sørme blomster på! Børnene synes, det er supersjovt at følge med i, hvordan vejret skifter – og ikonerne på legehusets tag skifter med. Det giver også mange gode snakke i familien om vejret.

Både billigt og magisk legehus?


Penge til et både billigt og magisk legehus er givet godt ud. For der er, som skrevet ovenfor, masser af gode timers leg i et spændende og sjovt temalegehus. Væk fra alle skærmene og de digitale medier. Ude i den frie natur i ”egen bolig”, hvor der kan leges, og hvor fantasien bliver stimuleret. Gerne og helst i god leg sammen med kammeraterne. Lege huset er en sjov og spændende ramme om god leg, der også er med til at give dit barn en god, kreativ ballast med sig.

Det er ikke dyrt at få sendt et legehus – faktisk gratis!


Tænker du, at det lyder dyrt at få tilsendt det legehus, du køber på hopogleg.dk? Så tager du faktisk fejl! For vi giver dig fri fragt, når du handler hos os. Og det afhænger ikke af, om du køber andre ting med. Prisen er den samme billige pris på legehusene, og fragten er gratis. Her er ikke 300 kroner oveni til fragt, der gør det lidt dyrt at købe legehus.