Børneure

Smarte børneure + natlamper og armbåndsure til børn

Vi har et stort udvalg af smarte og flotte børneure til børneværelset. Mange af urene er endda wallstickers-ure, hvor du kan klistre urene op på væggen. Og vi har både søde pigeure med Minnie Mouse eller Hello Kitty og seje drengeure med Thomas Tog, Cars eller flyvemaskiner.

Der er 25 varer.

  • Grid
  • List

Ure hvor dit barn lærer tallene


Urene viser klokken med tal. Det giver den ekstra pædagogiske detalje, at det giver dit barn mulighed for at lære klokken. Endda på en sjov måde, der motiverer dem, fordi det sker samtidig med, at de kigger på sjove og kendte figurer, de holder af. Så bliver der øvet på klokken og tallene, mens der bliver snakket højt med figurerne.

Flotte og håndmalede børneure


Vi har valgt et mindre udvalg af ure, der har den rette profil: De er en sjov, festlig og lærerig (i forhold til at lære klokken på uret) del af børneværelsets indretning.

Børneure til børneværelset


Må uret til børneværelset godt være både flot og specielt? Et ur, som alle ikke har? Så er de håndmalede ure måske en mulighed? Vi leverer dem i flotte farver og med tal på skiven i stedet for de ”kedelige” prikker, som mange ure ellers har.

Et ur der passer til temaet i børneværelset?


På mange børneværelser er der et helt tema, der går igennem i hele indretningen. Bondegårdstema, fodbold, sport, musik osv. Til temaer har vi for eksempel de helt perfekte ure og vægure, hvis temaet er bondegård. Så skal det selvfølgelig være happy farm vægur/ bondegårdsur, der vil passe perfekt til værelset. Der er også magic garden vægur, der er en sommerfugl. Og der findes jo en del andre børnemøbler på hopogleg.dk med disse sommerfugle-motiver. Som f.eks. den flotte butterfly juniorseng . Eller denne opbevaringsreol med butterfly .

Nye typer af ure som wallstickers


Noget af det sidste nye i flotte ure fra forskellige producenter er ure i wallstickers materiale. Der er rigtigt meget ”wow” i disse ure med meget selvlysende og effektfulde kontraster. Der er f.eks. et cars ur, disney ur, eller et Thomas Tog ur.