Wallstickers

Wallstickers er blevet meget populære. Det er der ikke noget at sige til, da de flotte klistermærker til væggen giver en masse til børneværelset. Farve, oplevelser og sjove figurer. Der er også mange voksne, der bruger wallstickers til stuen eller på arbejdspladsen. Wallstickers og vægdekoration er endda en billig måde at gøre noget særligt for din indretning af børneværelset på. Vi har wallstickers, der er meget flotte i mange forskellige former og udseende.

Der er 14 varer.

  • Grid
  • List

Billige wallstickers, vægdekoration og klistermærker til væggene

Billige wallstickers til væggen på børneværelset er meget populære. Og mange har lys eller lyde som en del af temaet. Se de flotte vægklistermærker her!

Vægdekoration med wallsticker på børneværelset


Skal du købe wallstickers til børneværelset? hopogleg.dk har rigtigt mange og flotte muligheder at vælge imellem, når der skal klistermærker på væggen i børneværelset. De er billige og koster meget lidt i forhold til, hvor godt de holder og hvor længe du og dit barn har glæde af dem. Vi har samtidig wallstickere med forskellige, sjove funktioner. Nogle wallstickers er for eksempel lavet som en ringeklokke, som gæster til børneværelset kan ringe på. Andre er lavet som et ur, så børnene har noget sjovt, flot og fantasifuldt at se på. Er for eksempel en god måde at blive motiveret til at lære klokken på.

Wallsticker som ringeklokke


Wallstickere, der også er ringeklokke, er som sagt en af dine valgmuligheder hos hopogleg.dk Børnene synes, det er sjovt, at de har deres egen ringeklokke til værelset, og vi har wallsticker ringeklokker fra mange kendte producenter af udstyr og legetøj til børn. Det er f.eks. Disney Wallstickers, Cars Wallstickers, Flyvemaskiner Wallstickers, Hello Kitty Wallstickers, Minnie Mouse Wallstickers. Du har masser af muligheder at vælge imellem, også med disse figurer, som de fleste børn kender.

Billige wallstickers ur til børneværelserne


Vi har også, som ringeklokkerne, billige wallstickers, der ligner ure fra forskellige producenter. Alle er lavet som et sjovt og flot ur, du kan lære en masse af. De gør det uden tvivl sjovere for dit barn at lære, hvad klokken er. Det er samtidig nogle flotte ure, der pynter på de fleste børneværelser. Og de kan bruges både til piger og drenge.

Billige lamper til børn lavet i wallstickers


Lamper til børn lavet i wallstickers? Kan det virkelig lade sig gøre? Ja, det kan det, og der kommer nogle ret flotte, fantastiske og billige lamper til børneværelset ud af det. Lamperne tændes som regel ved lyd, for eksempel når I klapper i hænderne. Det giver dit barn noget tryghed i løbet af natten, når han eller hun ved, at det er nemt at tænde lyset uden at skulle ud af sengen.