Reoler og skabe

Alle med børn ved som forældre hvor vigtigt det er med masser af plads til vintertøjet når det er sommer. Eller børnenes støvler og sko. Eller alle deres jakker osv. Og reol pladsen kan man også have brug for i forbindelse med der skal ryddes op på værelset. Så har man jo brug for noget plads til alle legesagerne, bamserne, puderne osv.

Der er 11 varer.

  • Grid
  • List

Reoler & skabe købes her til billige penge

Reolerne og skabene fås til både piger & drenge


Når man skal have nogle reoler eller skabe til børneværelset. Så er det jo ikke helt lige meget hvad man vælger. Da det jo har stor betydning om det er en dreng eller pige man indkøber det til. Så når hopogleg så tilbyder reoler med Cars motiver til drengene. Og reoler med prinsesse billeder til pigerne. Så er det selvfølgelig en stor hjælp.
Hopogleg tilbyder jo ikke kun Cars og prinsesser. Men også mange af de andre kendte Disney figurer som Minnie Mouse, Monsters, Hello Kitty og mange andre.

Reoler med praktiske stofkurve


Mange af reolerne med kendte Disney figurer der kan købes her i shoppen fås med stofkurve. Som har flere praktiske funktioner.
Kurvene er ikke tunge når du tager disse ud af reolen for at putte legesager i dem.
De er ikke tunge eller hårde hvis man f.eks taber en af dem over fødderne når man tager dem ud af reolen (hvis de er tomme). Og de rammer heller ikke gulvet med en brag. Og har man et par vilde drenge. Så gør det heller ikke så ondt hvis de lige svinger den ene kurv i hovedet på den anden. Som det ellers ville have gjort hvis det var en alm. Laminat skuffe.

Skabe med Cars, Hallo Kitty, Spiderman og mange andre


Her på siden kan du købe et skab der passer ind på stort set alle slags børneværelser. Da disse kan købes med mange af de kendte figurer som man kender fra film og fjernsynet. Og det kunne være Monsters, Avengers, bil motiver osv.

Skabene er meget lette at opsætte da disse kommer uden en masse hylder. Og så kan man så bruge bøjler. Eller købe nogle hylder/ kurve systemer fra f.eks. Ikea. Så man får det lige som man vil have det. Og så stadig få et flot skab med ens barns ynglings-figur. Og dertil kan man jo også købe en legetøjskiste, børnelampe eller måske en juniorseng. Så man rigtig får et børneværelse meget et gennemgående børne tema.