Kister og opbevaring

Alle der har børn kender til når børneværelset roder. Og derfor også ved at har man børn, så har man også brug for steder, hvor man kan opbevare diverse legetøj m.m. Og her på siden finder du hopogleg´s bud på hvad typer varer det kan være.

Der er 19 varer.

  • Grid
  • List

Billige kister og opbevarings enheder til børneværelset

Kister med mange af de kendte Disney figurer


Det er næsten ligemeget hvilken Disney figur dit barn er vild med. Så er det muligt at finde en smart opbevarings kiste til legetøjet. Hvor der på selve kisten er fine motiver fra nogle af de kendte Disney figurer. Som f.eks. hvis barnet er vild med Cars. Så er denne legetøjskiste fra Cars lige sagen. Eller hvis det er en pige som elsker Hello Kitty. Så ville denne legetøjskiste fra Hello Kitty kunne bruges. Og der findes mange flere forskellige figurer fra Disney at vælge imellem. Så er helt sikker på du nok skal finde det du søger!

Opbevaringsreoler til bøger og legetøj


På hopogleg finder du også flere forskellige reoler til opbevaring af bøger, legetøj eller måske til huer og vanter. Ja det er kun fantasien der sætter grænsen. Og fælles for dem alle er, at de fås med flotte og tit kendte motiver. Som f.eks. denne reol med stofkurve fra Cars. Eller til pigerne er måske en blomster reol som opbevaring til alle børgerne