Sandkasser

Hopogleg tilbyder nogle rigtige fine sandkasser til børn der er lavet i plastik. Så det vil sige du skal ikke bruge en masse tid på at samle sandkassen når du modtager denne. Da den er lige er til at fylde sand i med det samme. Og på nogle af modellerne. Der kan man vælge at bruge den ene del til vandbassin i sommervarmen. Da disse sandkasser har denne smarte dobbeltfunktion.

Der er 2 varer.

  • Grid
  • List

Billige sandkasser med dobbeltfunktion!

Sandkasser med kendte Disney figurer


Nogle af sandkasserne der sælges her på hopogleg. De er udstyret med kendte Disney figurer som f.eks. Cars, Minnie Mouse, Mickey Mouse, Frost eller en med Find Dory.

Sandkasser i forskellige farver og med dobbeltfunktion


Sandkasserne i shoppen ved hopogleg fås i forskellige farver. Hvis det er en sandkasse til dine piger. Så er en pink måske den du skal vælge. Og har du i stedet drengebørn, så kan du vælge en der er himmelblå.

Du tror måske det er løgn, men nogle af sandkasserne på hopogleg har faktisk den dobbeltfunktion, at de også kan bruges som vandbassin. Og det må man da sige er smart. At man bruger den ene del til sand. Og den anden del bruger man så til vand, når vejret er til det. Så for 1 pris får du faktisk 2 varer. Smart!

Stimulere dit barn ved at give dem en sandkasse


Sandkasser er et rigtig godt redskab, hvis man gerne vil gøre en indsats, for at stimulere sit barn så meget som muligt. Da sandkassen er med til at stimulere taktilsansen, som også kaldes følesansen. Da barnet hele tiden er i kontakt med sand og andre legeredskaber, når de leger i en sandkasse. Og tager du helt små børn, og placere dem i en sandkasse med bare tæer. Så ser du hurtigt at dette gør noget ved barnet. Ja nogle børn er faktisk ikke meget for at få fødderne i sandet. Og netop derfor skal denne følesans trænes.

Vælger du at bruge den ene del af sandkassen til vandbassin, så er det igen denne følesans der trænes. Da barnets hud er i kontakt med vandet.
Og foruden at stimulere følesansen, så træner og øver barnet sig også i, at bruge sin fantasi. Så sandkasserne gør rigtig mange gode ting for barnet.