Pedal køretøjer

Nogle af de biler med pedaler som hopogleg tilbyder. Er nogle rigtig store og flotte gokart modeller. Hvor man rigtig kan få fart på, inde på den grund man kører på.
Der er også nogle af modellerne, der er udsmykket med kendte Disney figurer som f.eks denne røde Cars gokart. Og det gør dem jo bare endnu mere indbydende for børnene. Da mange af disse børn, har nogle favorit Disney figurer.

Der er 4 varer.

  • Grid
  • List

Gode Gamle Pedalbiler Og Pedaltraktorer Til Børn

De gode gammeldags traktor med pedaler


Hopogleg forhandler også pedal køretøjer, som er de kendte pedal traktorer, som de fleste af os genkender fra vores egen barndom. Og som rigtig mange drengebørn elsker at køre på. Ja se nu denne pedaltraktor med skovl og hænger.
Sådan en gave vil de fleste drengebørn blive ellevilde med at få. Og pengene ville også være givet rigtig godt ud, da der er til rigtig mange timers leg, med sådan en traktor med tippeskovl og anhænger.

Pedaltraktor eller eltraktor


Ja det kan selvfølgelig være en smagssag. Men som regel koster el traktorerne mere end en alm. Pedaltraktor. Og det kan for nogen, selvfølgelig have stor betydning.
Når det så er sagt, så er el traktorerene tit også noget større. Og kan måske kører op til 7 km/t. Som selvfølgelig også kan have betydning, da dette jo er en pæn fart.
Ellers tænker jeg det handler meget om, hvor stort et areal børnene har at køre på. Og hvor gammel er barnet, samt hvad er man villig til, at sådan en traktor må koste. For de store modeller der kører på el, koster selvfølgelig en del. Og det er måske ikke et budget, alle familier har mulighed for at give i gave til deres barn.