Løbehjul

Er løbehjul til børn en god gave?
De fleste forældre der kommer rundt på diverse institutioner som skoler og andre. Ved og ser tit børn på disse flotte løbehjul. Hvor nogle har smukke udsmykninger, som f.eks dette Thomas Tog løbehjul. Og nogle af de store børn, kommer susene med højt fart på et monster high løbehjul med indbygget led lys. Og er barnet kun 3+, så findes der også modeller med 3 hjul, som f.eks denne smarte cars 3-hjulet løbehjul. Så ja, løbehjul er Meget eftertragtet, og en rigtig god gave. Og børnene får stimuleret deres balance sans. Og deres evner til at koordinere hvornår, man skal dreje til højre eller venstre bliver også styrket. Men husk nu, de helst skal have lidt beskyttelses udstyr på, hvis de nu vælter. Da de på nogle typer, kan komme op i rigtig høj fart.

Der er 10 varer.

  • Grid
  • List

Flotte Og Billige Løbehjul - Også Som Tre Hjulet Løbehjul

Løbehjulene kan have flere funktioner


Nogle af modellerne kan have led lyd indbygget. Så de ser rigtig smarte ud, når de kommer susene, mens deres løbehjul lyser op.
Der er også en del af dem, der kan slåes sammen. Som er rigtig praktisk, hvis man skal på weekend eller ferie. Så kan det slåes sammen og fylder næsten ingenting i bilen, eller hvis man skal med toget eller bussen.
Nogle af modellerne har også, en tilt and turn funktion som vil sige. At man kan skubbe styret til en af siderne for at dreje. Og så har nogle af modellerne også en bremse funktion. Og dette må man sige er meget smart, hvis man skulle gå hen og få for meget fart på.

Kan man bruge løbehjul om vinteren?


Man kan sige, at hvis der ikke er kommet noget sne så ja, så er det muligt at bruge sit nye løbehjul om vinteren. Og hvis der nu skulle komme en masse sne, som mange børn går og håber på. Så er det mest kælken, der kan tages i brug der. Men hvis man f.eks har købt sådan et sne scooter løbehjul. Så kan man faktisk komme ud at lege og "køre" på løbehjul, også selv om der er faldet sne. Men selve det almindelige løbehjul må blive hjemme i garagen.