Gåvogn

Brug for en Gåvogn i julegave? Eller bare en gave generelt. Så er der ingen tvivl om at gåvogne er et rigtig godt bud. Og som er med til at træne barnet i deres motoriske færdigheder.
Mange sider har meget fokus på gåvogne og -stole. Men her ved hopogleg er det gå vogn eller gåbiler. Da mange også har form som gå politi biler. Eller gå falckbilen er også meget populær. Og der er også de smarte gå vogne med legetøj klodser. Hvor klodserne både har tal og bogstaver. Eller andre typer hvor de er udsmykket med kendte Disney figurer som f.eks en prinsesse gåbil, Thomas Tog gåvogn , frost, spiderman, superman, hello kitty og mange flere. Og som altid hurtig levering samt fri fragt.

Der er 10 varer.

  • Grid
  • List

Billige Gåbiler, Gåvogne I Former Som
Politibil, Brandbil, Thomas Tog......


Er der forskel på en Gåvogn og en Gåbil?


Hvis man sætter disse to typer vogne og biler op imod hinanden, så er den store forskel, at en Gåbil der sidder man ned, og bevæger sig fremad ved at gå med benene. Men tager man en Gåvogn, så står barnet op og bevæger sig fremad, ved at gå bag ved vognen og skubbe denne fremad, som du ser ved denne gåvogn med ABC klodser.

Der findes dog også nogle typer gåbiler, hvor man både har muligheden for at sidde ned. Men hvor den også giver muligheden for at gå bagved, og skubbe denne fremad som f.eks denne politi gåbil eller Thomas Tog gåbilen.

Hvis det skal være "rene" gå biler ,så findes der mange smarte modeller. Og de fleste børn er jo vilde med politi temaet. Så der findes en politi gå bil i retro stil. Og som regel hvis de ikke er til politi temaet. Så vil de rigtig gerne brandmand temaet. Og så er der modeller som denne, brand gå bil også i retro stil. Ja der er ingen tvivl om, at disse typer biler går rent ind ved børnene.

Gåbilerne og gåvognene er nyt på hopogleg. Så der kommer flere endnu!


Det er ikke længe siden leverandøren fik disse nye typer på banen, og derfor fik hopogleg også muligheden for, at tilbyde sine kunder flotte og smarte biler og vogne. Og alle er endnu ikke indlagt på shoppen. Da det tager lidt tid, for at indføre de forskellige varer. Så det kan ikke skade, at kigge ind engang imellem, da der hele tiden bliver tilføjet nye varer på shoppen.

Er Thomas Tog et af de eneste kendte mærker i har?


Som tidligere skrevet, mangler der stadig at blive lagt en del gåbiler og gåvogne op på shoppen. Og der kommer vogne fra teletubbies, prinsesse vogne, gurli gris, brandmand Sam osv. Og der kommer også nogle der ligner flyvemaskiner. Og en del flere i rigtig retrostil.

Fylder denne type legesager ikke meget i børneværelset eller i stuen?


Vil sige det sådan, at nogle af modellerne som f.eks flyvemaskine modellerne, har disse produktmål: 46.5 x 77.5 x 41 cm.
Så det er klart, er det et meget lille værelse eller stue man har. Så vil barnet have svært ved at komme rundt.
De mindste gåvogne fylder ca 43 x 46 x 29 cm. Så disse kunne man jo snildt komme rundt i hele boligen med.