Thomas Tog

Thomas Tog figuren kender de alle både store og små. Og der er lavet film, håndklæder, sengetøj, legetøj, møbler som senge, reoler, elbiler , el mortorcykler, børnelamper. Ja faktisk er der lavet rigtig mange forskellige materialer til børn, hvor denne Thomas Tog figur fremstår. Og ja børnene er vilde med dette tog. Og det ved jeg fordi, jeg selv har to små drenge på 2 og 4, der er ellevilde med denne Disney figur. Og de er helt opslugt, når de får lov til at se lidt Thomas Tog på youtube.

Der er 15 varer.

  • Grid
  • List

Se de seje køretøjer du kan købe i her shoppen


I hopogleg' webshop kan du købe en masse forskellige køretøjer til børn, som f.eks. Elbil til de små, eller el motorcykler. Ja selv løbecykler, eller pedal køretøjer forefindes også. Og rigtig mange af dem, findes med denne tog figur Thomas Tog. Og produkterne er i gode kvaliteter, og de afsendes alle med fri fragt, uanset vægten på varen.

Thomas Tog tema på børneværelset


Har man et barn, der er så vild med denne Disney figur. Så kan man jo vælge, at lave et gennemgående Thomas Tog børnetema. Hvor man køber nogle flotte gardiner, med nogle gode motiver på. Og så finder man en god seng med madras, eller en seng uden madras, hvis man har madrassen i forvejen.
Så skal man selvfølgelig også have en legetøjskiste til legetøjet. Så man engang imellem kan fjerne rodet fra gulvet. Og måske et bord og stolesæt. Og er pladsen til det, kan det også blive til en sofa. Ja måske en sovesofa, hvis man gerne ville kunne slå denne ud, hvis der kommer overnattende gæster, eller hvis man bare vil lege lidt med vennerne.
Måske et rigtig flot gulvtæppe med flotte tog mønster, og en bogreol til alle Thomas tog bøgerne. Ja der er ikke det, man ikke kan købe til børneværelset, med denne flotte tog figur.

Rigtigt legetøj med Thomas figuren findes skam også


Hvis man allerede har udsmykket børneværelset med et tog tema. Og mere er ude efter, noget rigtigt legetøj med Thomas Tog figuren, så er dette skam også muligt.
Der er f.eks dette seje tog som er et Thomas Tog, hvor barnet kan sidde på toget, og blive kørt rundt på togbanerne. Og så medfølger der også en lille hænger, så barnet måske kan tage sin lille bamse med på turen.
Der findes også forskellige modeller af legetelte med tog motiver. Eller flotte løbehjul med Thomas Tog motiver. Og barnecykler findes også. Ja endda lommelygter eller børnelamper med Disney figuren kan købes.
Ja det er vist kun fantasien der sætter grænser.

Brug figuren til at give barnet tryghed til natten


Ja der findes en del varer, som er lavet med henblik på, de skal bruges til børneværelset når mørket falder på. Og som skal få den trygge følelse frem i barnet, som barnet genkender fra diverse Thomas tog film barnet har set. Og det kan f.eks være en natlampe, wallstickers ur, børnebøger/ godnatbøger til godnat historien. Eller måske en sovepose/ luftmadras, hvis man skal sove ude. Ja der er ingen tvivl om, at kendte ting kan være med til, at gøre et barn lidt mere trygt til natten.