Frost

Er frost en Disney film? Og dertil kan man sige, at frost er blevet meget mere end en frost film. Disse disney frost figurer fås nu som børnemøbler med diverse udsmykninger som Sara frost, Elza frost (Elsa frost). Ja det meste af frost familien indgår.
Der er også mange smukke frost junior børnesenge, frost telte, børne lamper, rutchebaner, soveposer og luftmadrasser, samt mikrofon til musik og sang. Ja endda en masse forskelligt frost legetøj med Olaf frost som måske en snemand frost lampe. Eller bjørn frost samt diverse frost dukker. Og endda frost sengetøj junior samt diverse flotte frost håndklæder.
Ja frost materialer fås i alle afskygninger og ikke kun på film. Så er man frost fan så findes der møbler nok til hele pigeværelset. Og skal rodet væk fra gulvet er der også opbevarings reoler, legetøjskister osv. Ja tag et kig på siden og se om der er det du søger ud i frost universet.

Der er 11 varer.

  • Grid
  • List

Opsæt drømme pigeværelset med Frost tema!


Frost figurerne kender man fra Disney tegnefilmene fra tv'et. Og siden da, er det kun gået fremad for disse figurer. Så de den dag i dag, er kendt på rigtig mange børneværelser rundt omkring i verden. Og derfor har producenterne også fået øjenene op for, det store marked der er, og dermed bliver der lavet alt mellem himmel og jord til børneværelset.
Så start med nogle flotte gardiner. Og så en børneseng med en god kvalitets madras. Og en flot børnelampe til sengebordet og selvfølgelig noget sengetøj der passer til temaet.
Så skal der selvfølgelig også være lidt opbevarings møbler som legetøjskiste, reol med skuffer. Og et sted hvor man kan sidde og tegne flotte fantasi tegninger. Og der findes også nogle rigtig flotte sæt med både stole og borde. Og for det ikke skal være løgn, så findes der også Frost gulvtæpper. Og det vil selvfølgelig også give et flot udtryk, med sådan et tæppe på gulvet. Og piger elsker at læse, så en bogreol skal der selvfølgelig heller ikke mangle.

Ting og sager til haven og gaden til god børneleg


Der findes alle mulige legesager til gaden og haven med frost temaet på. Og der kan f.eks. nævnes flot rutchebane som også kan bruges som vand rutchebane. Eller måske en sandkasse, som igen også kan bruges som et vandbassin med frost tegninger. Ja selv frost elbiler eller el motorcykler med frost logoer findes.
Så ja der findes lidt af hvert af frost legetøj!