Børnemøbler

Børne møbler er på en måde ikke rigtigt legetøj. Og så byder de alligevel ofte ind med nogle legemuligheder, og de gør børneværelset mere sjovt og spændende. Her på siden finder du mange af disse ting og billige møbler til piger og drenge, der gør værelset og hverdagen sjovere. I udvalget på hopogleg.dk er der noget for enhver smag, og interesserer dit barn sig for eksempel for Hello Kitty, Disneys Cars eller Spiderman, så har vi også børnemøbler med disse og andre spændende motiver. Det gælder både puder, lænestole, sovesofa osv. til børn og børneværelset.

Der er 35 varer.

  • Grid
  • List

Billige og flotte børnemøbler til børneværelset

Billige og flotte møbler til børneværelset, og til både piger og drenge? Så er du godt på vej, uanset om det er møbler til dit barn eller barnebarn, du skal bruge. hopogleg.dk har nemlig et kæmpe og spændende udvalg af børnemøbler, og vi har fri og gratis fragt.

Sminkebord, legetøjskiste, skabe? Hvilke møbler til børn skal du bruge?


Kigger du efter møbler til dit barn og møbler til børne værelset? Til det nye værelse eller som en gave til det eksisterende børneværelse? Kig her og se, om vi mon ikke har, hvad du søger af billige børnemøbler? Vi har fra det helt rigtige fra Disney Prinsesse Sminkebord over en Cars Legetøjskiste til den oppustelige Frost Sovesofa , hvis dit barn skulle blive træt efter god leg på børneværelset.

Møbler til børneværelset fra kendte producenter


Mange af de flotte møbler til børn, du kan købe hos hopogled.dk, er fra kendte producenter og med kendte, sjove motiver. Disse møbler har logo fra producenten og figurer som Hello Kitty, Cars, Planes, Monsters og Spiderman. Altså alle de herlige figurer, som dit barn og børn i dag kender andre steder fra (for eksempel fra institutionen, kammeraterne og forskellige medier) og som de med glæde vil invitere inden for til leg på børneværelset.

Køb alle de billige børnemøbler, du vil. Fragten er stadig gratis!


Om du køber 1 eller 2 varer, så betyder det ikke noget i forhold til fragtprisen. Du har stadig fri fragt. Det er selvfølgelig værd at tage med, hvis du skal have fyldt lidt børnesager og sjove møbler til drenge og piger ind på børneværelset.

Børne møbler der er håndmalet? Det kan du også få hos hopogleg.dk


Nogle af møbler til børn i vores udvalg er håndmalede. Det gør kun oplevelsen for dit barn og hans/hendes kammerater endnu større. Børnemøblerne har endda den fordel og kvalitet, at de vil kunne bruges i mange år. Møblerne kan gemmes og bruges igen og igen i mange år. Børnene elsker samtidig de smukke motiver og farver. Her er der derfor heller ikke sparet på hverken motiver eller flotte farver. Kig på mulighederne og se, om der ikke er nogle møbler imellem, som du kan forestille dig vil gøre lykke på børneværelset.