Luftmadras sovepose

Her på siden finder du billig luftmadras samt billige soveposer. Så er du på kig efter billige luftmadrasser med sovepose til børn der er integreret. Altså luftmadras med sovepose så man har det hele samlet et sted. Og som er rigtig praktisk når man skal på ferie, eller bare vil sove i teltet i haven.
Så kig lidt på sitet og find sovepose billig, og det meste er børne sovepose og luftmadras til børn. Men der er også nogle enkelte modeller, der kan bruges af voksne.
Husk alle disse billig soveposer og billig luftmadrasser sendes med fri fragt. Så det er ikke prisen på forsendelse, du behøver at bekymre dig om, men mere om du kan finde den sovepose med luftmadras du leder efter, og som passer til dit barn!

Der er 13 varer.

  • Grid
  • List

Luftmadras og sovepose billigt til børn

Luftmadrasser og soveposer til dit juniorbarn? Det finder du her på hopogleg.dk til en billig pris. Dit barn skal selvfølgelig sove godt, trygt og blødt – med en luftmadras og en sovepose fra en webshop med rigtigt gode priser. Og du får en luftpumpe med i prisen.

Vi har masser af billige luftmadrasser og soveposer til børn og juniorer, når de skal sove ude og sove godt. Og vi har billige priser på den luft madras og sove pose, du vælger.
Soveposer er en rigtig god opfindelse, selvom det indimellem kan være hårdt at sove med en sovepose. Ihvertfald uden den rigtige luftmadras. Og hvorfor ikke vælge en løsning, hvor begge dele er bygget sammen, så du får luftmadras og sovepose i ét!?
Resultat? Ingen ømme børn og juniorer dagen efter!

Køb din luftmadras med sovepose hos os - til billige penge


hopogleg.dk har et stort udvalg af forskellige børne luftmadresser med sovepose. Og vær sikker på, at både børn og voksne er glade for løsningen med to muligheder i én løsning. De opdager hurtigt, at de både kan sove varmt og blødt, når soveposen og luftmadrassen hænger sammen. Når den så samtidig kan købes billigt på hopogleg.dk og selvfølgelig med gratis fragt.

Luftmadrassen hvor soveposerne har flotte motiver


Soveposerne fra hopogleg.dk har, for de fleste vedkommende, motiver fra kendte producenter, der kun gør det sjovere at bruge sove posen. Det kan f.eks. være motiver fra Disney Cars luftmadras med sovepose. Eller en flot og grøn Turtles Luftmadras med sovepose. Ja, motiverne og producenterne er mange. Så find den sovepose, der passer bedst til dit barn.