1-3 dags levering 14 dages returret Gratis fragt ved køb fra 500Kr Sikker E-handel - Kundeservice: Tlf. 71993642
Bassin med bolde til børnSuper flot bassin med bolde til børnBassin til bolde som børnene er vilde medBilligt bassin med bolde til børnKøb et billigt bassin med bolde til børn

Boldbassin til baby

Varenr. 242-645758

5/5 stjerner ud af 1 kundeanmeldelser.

14 dages returret
Gratis fragt fra 500Kr
Muligt at betale via EAN nummer
DKK 409,00
På lager - Afsendelse: 1-3 hverdage
(Dog ikke helligdag og weekend)

Der medfølger 30 bolde. Produktmål. 30 x 80 x 80 cm.

Med dette super flotte boldbassin til baby med 30 stk bolde. Får du et bassin med bolde der stimulere barnets følesans, mens barnet leger. Ja det må man da sige, er at få noget for pengene :)

Boldbassin:

 

AFSPIL MIG

 

Boldbassin:

Leder du efter et bassin med bolde til børn, så er dette boldbassin et rigtig godt bud. Og der medfølger også, andre små aktiviteter til de små (se billeder ved produkt), foruden de 30 stk. bolde.

Bolde til bassin

Med dette boldbassin medfølger der 30 bolde. Og disse bolde er ikke til at undvære, da det er med disse bolde, at barnets sanser kommer i spil.
Skulle det tænkes, man falder for et andet boldbassin, som ikke bliver leveret med bolde, som f.eks. dette smarte aktivitetstæppe. Så kan en enkelt søgning på Google, hjælpe med at finde bolde, hvor man kan købe poser med f.eks. 100 stk i til omkring 80kr.
Se søgningen Her

Boldbassin baby

Et boldbassin til baby er et must. Sådan et boldbassin er med til at stimulere barnets sanser. Ja de skal røre, lugte, smage på alting, lige fra de er helt små. Ja det er sådan, de sanser livet de første leveår. Og derfor er det også vigtigt, at vi som forældre giver dem muligheden. Og vælger man sådan et boldbassin, ja så er det stadig i nogle kontrollerede omgivelser. Så vi nogenlunde har styr på, hvad de putter i munden. Og selve boldene, dem ville jeg så putte i et dynebetræk engang imellem, og så give dem en tur i vaskemaskinen. Så man også forsøger at give baby nogle rene omgivelser, han/ hun kan lege i, når de leger i boldbassinet.

Boldbassin tilbud

Dette boldbassin er et rigtig godt tilbud, da der medfølger aktiviteter som barnet kan lege med, røre ved, lugte til, smage på, mens barnet leger i bassinet og i kuglerne.
Der findes rigtig mange forskellige typer boldbassin ude på internettet. Men denne model er efter min mening, et rigtig godt valg. Da den signalere glade tanker til barnet, med sine fine tegninger af dyr på siden, samt huller i, hvor barnet kan få øvet sin øje/ hånd koordination, når bolden skal igennem hullet. Og så er der selvfølgelig det, at bassinet er fyldt med bolde, og det stimulere sanserne godt ved barnet, og så er det også bare rigtig sjovt.

5 stjerner ud af 5

Skrevet af Rikke Larsen d. 20.05.2018

Produktet levede fuldt ud op til mine forventninger


1-3 dags levering
14 dages returret
Gratis fragt ved køb fra 500Kr
Sikker E-handel -
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.

Kurven er tom

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.