Om HopOgLeg

Ting og sager til børneværelset og legetøj til ude og inde

Ting og sager til børneværelset
samt legetøj til ude og inde

Hopogleg.dk ejes og drives af Ithansen v/ Kim Hansen. Som også driver webshoppen www.ithansen.dk, hvorfra der sælges computere og software til billige priser.

Jeg Kim Hansen er uddannet pædagog på 10 år. Og har et hus i Odense S med min dejlige kone, og mine 2 højt elskede drenge på henholdsvis 1 1/2 og 3 år. Og disse drenge er slet ikke i tvivl om, at der er en masse varer på hopogleg, som de rigtig gerne vil ønske sig til fødselsdagsgave. Så jeg er ikke i tvivl om, at børnene vil elske at få en vare fra hopogleg.

Formålet med webshoppen er, at kunne tilbyde ting til børn og børneværelset, til nogle konkurrencedygtige priser. Og hvor service og kundepleje er i fokus.

Hopogleg vil løbende arbejde på, at få endnu flere varer tilføjet til shoppen. Og hele tiden forsøge, at tilbyde varer der slår konkurrenternes priser. Og det gøres f.eks. ved, at der altid tilbydes gratis fragt. Og det er uanset hvor meget man bestiller.

Mange af de varer du finder på webshoppen nu, er kendte varermærker som Hallo Kitty, Spiderman, Monsters, Disney Prinsesser, Thomas Tog, Cars med flere.

Hvis der er info eller andet du gerne vil have uddybet. Så er du meget velkommen til, at tage kontakt til hopogleg igennem denne formular. Og vælg da emneoverskriften "Kunde Service". Håber du finder det du søger!