1-3 dags levering 14 dages returret Gratis fragt ved køb over 500Kr Sikker E-handel Kundeservice: Tlf. 71993642

Legetelt tilbud -
Find dit telt til børn her

Her på siden finder du et stort udvalg af legetelte til børn. Og det er hvad enten det er indendørs telte eller udendørs legetelte. Og leder du efter et prinsesse telt, telt med bolde eller et boldbassin med bolde til børn, så finder du det her.
Ja hopogleg har en masse telte til børn, og rigtig tit mange fine legetelt tilbud på f.eks legetelt med bolde, eller på et med tunnel til børn. Selv om et telt med bolde til børn, altid er en sikker vinder. Så leder du efter lege telt, så finder du helt sikkert et telt til børn, du kan bruge her på siden. Og alt sendes med gratis fragt!

Har du en dreng der er lidt mere Go i. Så er det måske slet ikke et børnetelt der er brug for. Men måske en pedalbil. Da flotte og store pedalbiler er meget populære iblandt børn og i sært drengebørn. Og en anden ting der også hitter er de "hurtige" og smarte elbiler til børn. Ja og det samme er gældende med el motorcykel til børn

Du kan selvfølgelig også finde lidt mere rolige til som f.eks. et lego ur. Som er rigtig meget kendt blandt børnene i dag. Efter de meget roste logo film så virkelig har formået at slå igennem ved børnene.

Alle børneværelser har også brug for en børnelampe, og et vækkeur til børn, når de bliver lidt ældre, og pludselig får brug for at øve sig i at stå op om morgen når det bliver skoletid.

Det der hitter helt vildt her i varmen 2018 er badebassin til haven. Som er nogle store badebassin hvor det ikke er nødvendigt at grave et stort hul i haven. Men med sådan en stor pool er du på kort tid klar til at hele familien kan tage sig en dukkert. Så se udvalget på de billige badebassin her

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier
1-3 dags levering
14 dages returret
Gratis fragt ved køb over 500Kr
Sikker E-handel
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.

Kurven er tom

Fri fragt ved køb for 500 kr -
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.