1-3 dags levering 14 dages returret Gratis fragt ved køb fra 500Kr Sikker E-handel - Kundeservice: Tlf. 71993642

Prinsesse seng

Få din datter til at sove lidt hurtigere om aftenen, ved at placere en flot prinsesse seng, med alle hendes yndlingsprinsesser, som hun kender dem fra tv. Prinsesse sengen skal være i rigtige flotte lyserøde farver, så sengen passer perfekt ind i miljøet på pigeværelset.
Ja, som forældre kender vi det alle sammen, børnene skal puttes om aften, og de vil ikke sove. Men tro mig med en prinsesse seng, der er formet som en stor karet seng, himmelseng eller andet i god prinsesse stil. Så bliver det hele lidt nemmere, om aften når din datter skal puttes. Og hvordan man inden sove tid sammen med barnet, kan snakke om, at hovedet skal ned på puden, og så skal de kønne øjne lukkes, og så er det tid til at drømme nogle dejlige eventyrlige drømme, hvor hun bliver forvandlet til en prinsesse, og bor på et kæmpe stort og flot prinsesse slot som gør, at pige barnet bliver fyldt med glade følelser. Ja med sådanne tanker i hovedet inden sovetid, så sover dit barn som en drøm hele natten.

Prinsesseseng:

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Prinsesseseng

Når du leder efter den perfekte prinsesseseng til pigeværelset, så er det vigtigt, at vælge en der har de rigtige mål, så man ikke får købt en af de dejlige store karet senge, som så viser sig, at være for stor til børneværelset, da det ikke ville blive en god oplevelse, hverken for dig eller pigen som skal have prinsessesengen, når i finder ud af, at den ikke kan være på pigeværelset. For så forvandler smil sig til tåre. Så husk at tjekke målene ud.

Prinsesse karet seng

Der findes nogle forskellige modeller, af disse flotte prinsesse karet senge. Som helt sikkert er enhver prinsesse piges drøm. Ja stort set alle piger, på et eller andet tidspunkt i deres barndom, drømmer om at være en flot prinsesse, der bor i et stort prinsesse slot, og bliver kørt rundt i en stor og strålende karet vogn. Det man skal huske at være opmærksomme på, med disse prinsesse karet pigesenge er, at de som regel også fylder en del. Ja mange af dem kommer op i en størrelse 190x90cm. Hvor mange andre er i målene 140x70cm. Der findes dog også de prinsesse senge, som findes i begge mål. Som denne fine frost slæde seng i 190x90. Og så findes samme frost slæde også i målene 140x70. Men ellers er det bare, at finde den helt rigtige prinsesse seng til din prinsesse. Og så er jeg helt sikker på der kommer smil på læben, af den lille pige, når hun ser sin nye prinsesse seng.

Disney prinsesse seng

Her ved hopogleg finder du Disney prinsesse senge, med motiver på sengene af disse Disney prinsesser, som pigerne kender dem fra tv. Og ligeledes er der også prinsessesenge, med de kendte prinsesse piger fra serien Frost, og selvfølgelig også vores alles elskede Minnie Mouse. Hvor denne figur har fulgt alle os forældre, lige siden vi var helt små. Er man ikke helt sikker på, hvilken type prinsesse seng man leder efter, så findes de også samlet på mærkesiderne. Hvor du får et godt overblik over, hvilken type prinsessesenge der findes, i det mærke du leder efter til din lille prinsesse pige. Og der kan du se dem samlet her på disney prinsesser, frost samt minnie-mouse.

God nattesøvn i lyserød prinsesseseng

Man kan gøre sig mange tanker omkring, om det har betydning i forhold til din piges søvn, om hun har en dejlig prinsesse seng hun kan sove i. Og svaret er mange. Men jeg vil mene at påstå, at sådan en flot prinsesse seng, kan være med til, at det bliver nemmere at få barnet til at sove om aftenen. Men det kan også være med til, at barnet får en bedre natte søvn. Og det skal forstås på den måde, at med sådan en flot prinses seng på pigeværelset, så bliver der ligesom lagt op til, at man kan påbegynde en god prinsesse snak inden sove tid. Hvor man leger med fantasien som børn jo elsker. Og den vej rundt får skabt nogle dejlige behagelige følelser i barnet - Så når barnet lukker øjnene og falder i søvn. Så sker det samtidig med, at barnekroppen er fyldt med glade følelser. Og det er jeg sikker på, at det kan være medårsag til, at barnet får en lang og behagelig nattesøvn.

1-3 dags levering
14 dages returret
Gratis fragt ved køb fra 500Kr
Sikker E-handel -
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.

Kurven er tom

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.