1-3 dags levering 14 dages returret Gratis fragt ved køb fra 500Kr Sikker E-handel - Kundeservice: Tlf. 71993642

Køb børnemøbler til børneværelset

Børnemøbler er på en måde ikke rigtigt legetøj. Og så byder de alligevel ofte ind med nogle gode legemuligheder, som er med til at gøre børneværelset mere sjovt og spændende at lege i.

Her på siden finder du masser af møbler til børn. Ja du finder mange møbler til både piger og drenge, der gør værelset og hverdagen sjovere.

I udvalget på hopogleg.dk er der noget for enhver smag, og interesserer dit barn sig for eksempel Hello Kitty, Disneys Cars eller Spiderman, så har vi også børnemøbler med disse og andre spændende motiver. Det gælder både puder, lænestole, sovesofa osv. til børn og børneværelset.

De fleste børneværelser har også brug for et smart gulvtæppe til børn. Og det findes selvfølgelig også her på shoppen. Og leder man efter en god juniorseng/ børneseng, så har hopogleg et stort udvalg af juniorsenge og børnesenge, både med og uden skuffer. Og nogle gange kan man være heldig, at finde et godt tilbud. Eller hvis man har tænkt sig, at købe en del fra shoppen. Så er man velkommet til, at skrive en mail omkring, hvad man ønsker at købe. Og så spørge om det er muligt at få lidt rabat.

Der er også en rigtig god mulighed for, at finde en natlampe til børn der også matcher børnesengen.

Har du problemer med at holde varmen ud i sommer månederne. Så tilbyder hopogleg også et fint udvalg af badebassin til haven, både til børn og voksne.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier
1-3 dags levering
14 dages returret
Gratis fragt ved køb fra 500Kr
Sikker E-handel -
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.

Kurven er tom

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.