Badebassin til haven

Børn er ikke ret gamle før de begynder at spørge om de ikke må få et fritstående badebassin til haven. Og fordelen ved disse større badebassin er, at de både er til børn og voksne. Og de fleste af de pool til haven der sælges, er af mærket bestway pool.
Du kan finde lay z spa, som er et oppustelig spa, og så får du dit eget wellness i haven eller på terrassen.
Leder du i stedet efter oppustelig vandrutsjebane, så børnene får deres eget vandtårn, og måske en model med egen vandrutsjebane. Så kig i stedet her, vandrutsjebane til haven.

Vis Filters
Forsendelse
Priser

Vælg Mærke
 
Loading Henter produkter

Hvilket badebassin skal man vælge

Bliv afklaret med dine og familiens behov

Find området hvor det skal stå

Beslut dit max beløb på projektet

Skal du have et badebassin til haven, sommerhuset eller andet sted, hvor du har brug for at få kølet kroppen ned, når solen står højt på himlen. Så er det vigtigt at finde ud af, hvad der er dine og familiens behov.

Har du behov for at få dyppet fødderne, med et glas vin i hånden, når varmen melder sig? Så kunne det være, det slet ikke var et badebassin du skulle kigge efter, men måske mere en spa bassin. Ja så får du flyttet din egen wellness klinik direkte ind i haven.

Det kunne også være, du vil have et bassin, hvor du kan få hele kroppen under vand. Eller du er ude efter en kæmpe swimmingpool der fylder hele haven, så du kan svømme dine daglige trænings baner derhjemme, i dit helt eget svømmebassin i haven?

Ens behov er vigtige, når man skal ud at købe et badebassin til haven. Da det ellers kan være svært, at finde det man søger, da marked er meget stort. Og hvis det som hovedformål, er til børnene i familien. Ja så kunne det jo være, man i stedet skulle kigge efter et badebassin til børn/ baby, soppebassin, børnepool, eller man skulle måske kigge efter en vandborg. Som helt sikkert ville være et stort hit ved børnene. Og hvor nogle af disse vandborgs modeller, også har en rutsjebane, som vi ved børn elsker. Ja vand og rutchebaner har altid været en vinder blandt børn.

Når man så har besluttet sig for, om det skal være et wellness spa bassin, eller et stort badebassin. Så skal man begynde at kigge på, hvad man har plads til på det udtænkte område. Altså hvor mange liter, kan man så tillade sig at købe et bassin på. For de findes i 1000, 5000,  10000, 30000, ja endda helt op til 53000 liter og ja sikkert større endnu.

Så inden du skal ud at købe et badebassin til haven. Så find ud af hvad dine og familiens behov er.  Og hvor stort bassinet skal være. Altså på hvor mange liter.

Priser på badebassin

Priser på badebassin er meget forskellige, alt efter hvor du kigger, men også hvilken størrelser du kigger efter. Og igen er der mange forskellige producenter, og dette har selvfølgelig også stor betydning for prisen.

Ved hopogleg er de fleste bassinger fra producenten bestway.  Som er meget kendt for deres solide, store badebasinner. Og hopogleg tilbyder disse bestway bassiner til fornuftige priser.

Der kan selvfølgelig også være modeller, hvor nogle af de store varehuse som bilka, jysk, bauhus, biltema, silvan osv. Har købt nogle store partier hjem. Og derfor kan dykke prisen voldsomt på udvalgte modeller. Og det betyder selvfølgelig, at der ikke er en jordisk chance for, nogle af vi andre mindre butikker kan være med til den pris.

Så tænker det handler mere om, at finde et sted, hvor man føler sig tryg til at handle. Og så finde et badebassin der opfylder ens behov. Og sidst men ikke mindst, at slå til inden der er udsolgt overalt, som vi oplevede tilbage i sommeren 2018. Ja der blev lageret revet væk, på grund af de mange varme sommerdage.

Badebassin for børn

De af os der har børn ved, at børnene elsker vand. Så derfor ville et soppe bassin eller et badebassin, der også kan bruges som sandkasse være en super løsning.

Man kan også fra starten af, vælge at købe et badebassin til voksne. Og så give børnene luffer på, når de skal bade. Og på den måde, får børnene øvet sig i at svømme. Og da deres nye svømmepøl ville være lige ude i haven, så ville de nok få svømmet oftere, og derved hurtigere få lært at svømme.

Hvis man ikke har så meget plads, der hvor bassinet er tiltænkt, at det skal stå. Så kan man også købe nogle oppustelig badebassin. Som findes både i runde, men også i firkantet modeller. Så de stort set kan passe ind de fleste steder.

Hvordan holdes badebassin rent

Der er nogle overvejelser man kan gøre sig, allerede inden man sætter sin havepool op. Og det er f.eks. i forhold til, hvor man placerer bassinet.

Er området fri for træer? Så blade og grene ikke kan falde ned i bassinet?

Man kan også placere en haveslange ved siden af bassinet, så man lige kan spule sig fri for græs og andet skidt, inden man går op i bassinet. Og så huske, at fjerne diverse insekter for vandet hver dag. Og er det små oppustelig badebassin eller soppebassiner, så skift gerne vandet hver dag. For hvis man skifter vandet hver dag, så fjerner man bakterier, som nemt kommer i vandet, og i sært i varme perioder.

Det er også at foretrække, at købe et dækken til bassinet. Så man mindsker chancen for der kommer skidt i vandet.

Hvordan renser man badebassin

I forhold til rens af badebassin, så er det vigtigt, at skifte vandet hver dag, hvis vi snakker om små bassiner. Og i de større badebassiner, skal der være en filterpumpe. Og i forhold til at fjerne alger og bakterier, så er det at foretrække at bruge klor. For når man vælger at bruge klor i sit badebassin, så desinficerer man bassinet for bakterier, alger og insekter.

Du skal dog huske, at når du vælger at bruge kemikalier i dit badevand, så skal vandet lukkes ud i en kloak, i stedet for ud på græsplænen. Da det ikke er sundt for græsset og legende børn.

Når du har en stor pool er en neutral PH-værdi et vigtigt skridt på vejen, for at holde bassinet rent og bade venligt. For hvis denne værdi ikke er korrekt, så virker kloren ikke som den skal.

PH-værdien skal være mellem 7.0-7.4. Og er værdien for høj, så er der større chancer for at ens hud og slimhinder generes.

Man kan ved hjælp af et startsæt kaldet PH+ og PH-, regulere værdien i bassinet til det ønskede niveau.

Sidst men ikke mindst kan man købe en bundsuger robot til badebassinger. Som kan hjælpe med at holde bunden på badebassinet rent for snavs og skidt.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.