1-3 dags levering 14 dages returret Gratis fragt ved køb fra 500Kr Sikker E-handel - Kundeservice: Tlf. 71993642

Badebassin, ja
swimmingpools børnene elsker

Løs familiens problemer med, at de ikke kan holde varmen ud, ved at tilbyde dem en dukkert, i en af disse super pools. Ja det er nogle rigtig diglige havebassin til rimelige penge. Og de er nemme at sætte op. Så på ganske kort tid, kan du og familien flyde rundt i poolen, og nyde i har fået et badebassin. Og i kan spille lidt bold til hinanden i den store swimmingpool, hvis det er det i har lyst til. Ja nyd jeres sommer timer i en dejlig bestway pool. Og måske kan børnene invitere en ven eller to forbi, nu da i har fået en pool til haven!

Swimmingpool i haven til de varme sommerdage

Hvor meget klor skal der i en pool?

Det er selvfølgelig et af de svar man har brug for, når man får en pool i haven. Og en af de ting man skal være rigtig opmærksom på er, at vandet i poolen som regel hurtigt bliver beskidt. Og derfor skal man holde godt øje med PH-værdien. Og denne skal være mellem 7.0 – 7.4. Og hvis PH-værdien er forkert, så viser det sig hurtigt med alger i poolen.

Nu tænker du sikkert. Jamen hvorfor snakker du om PH-værdi, når jeg spørger efter klor?
Og ja det hænger sådan sammen, at hvis PH-værdien er forkert, så vil kloren ikke virke. Så derfor er det så vigtigt med den rigtige PH-værdi.

Du kan finde testsæt til PH-værdi og klor ved en hurtig søgning på Google som Her

Hvad koster en swimmingpool?

Det er der flere forskellige svar på. Og med det menes der, at det kommer lidt an på, om du vil have gravet et stort hul i haven. Eller om du vil kunne ”nøjes” med en stor swimmingpool til haven, hvor der ikke kræves et stort hul i jorden. Men mere en bestilling på en pool, og få dage efter er du og familien og vennerne klar til en dukkert i haven.

Hvis du vælger et stort hul i haven, så koster selve swimmingpoolen fra 10.000kr og opefter. Og ved siden af dette kommer der al gravearbejdet, samt opsætning af denne pool. Så det kan let løbe op i 50.000kr-100.000kr eller mere.

Lidt billigere ser det ud, hvis du kan være tilfreds med en fritstående pool. Som du vil kunne få for 1000kr og opefter. Alt efter hvor mange liter din nye swimmingpool skal være på.

Med sådan et fritstående badebassin så kræver det selvfølgelig, at man har et stort område i haven, hvor der er plant. Da det ikke vil virke, hvis din græsplæne skråner.

1-3 dags levering
14 dages returret
Gratis fragt ved køb fra 500Kr
Sikker E-handel -
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.

Kurven er tom

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.