1-3 dags levering 14 dages returret Gratis fragt ved køb over 500Kr Sikker E-handel Kundeservice: Tlf. 71993642

Skolestart - Skoleting
til børnenes skolestart

Har du et barn der snart skal i skole? Eller trænger han/ hun bare til en ny skoletaske, eller som nogle piger heller vil have en skuldertaske. Og har du i stedet brug for en børnehavetaske findes der også mange modeller.

Til en skolestart hører der sig også penalhus og blyanter. Og de fås med mange kendte tegneserie figurer samt disney figurer som frost penalhus, spiderman penalhus og mange andre.

Alle ved når et barn skal i skole, så har barnet brug for en madkasse. Og derfor tilbyder hopogleg også et stort udvalg af madkasser til børn.
Når børn skal have en madkasse, så ved børnene lige præcis hvilken slags madkasse de ønsker. Og det f.eks. skal være en lego madkasse, Lynet McQueen madkasse, Lego friends, lego ninjago, frost madkasse. Ja mulighederne er mange og hopogleg tilbyder et stort udvalg af disse.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier
1-3 dags levering
14 dages returret
Gratis fragt ved køb over 500Kr
Sikker E-handel
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.

Kurven er tom

Der modtages også betalinger via EAN nr - Fri fragt ved køb for 500 kr -
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.