Børneseng

Børnesenge og juniorsenge

Leder du efter en seng til børn/ juniorseng til drengeværelset eller pigeværelset, får du både glade og en veludhvilet dreng eller pige. Og de mange farver og sjove figurer inspirerer desuden til leg og godt humør. Samtidig skaber den trygge base, som en børneseng bliver for mange børn, også grundlag for en god nattesøvn.
Her har vi samlet alle vores børnesenge, så du nemt kan finde netop den seng, der passer til dit barn. Her er Disney børnesenge med Cars, Frost og prinsesser samt sjove senge til børn med andre kendte figurer.
Nogle vare bliver nogengange slået op som udsalg. Og af og til kommer der også nogle rigtige gode tilbud hvor man bare må slå til 🙂

Læs Mere

Vis Filters
Forsendelse
Priser

Vælg Mærke
 
Loading Henter produkter

Børnesenge:

Her finder du også smukke børnesenge i rolige nuancer og et klassisk design – eller senge med glade farver og spændende dekorationer.

De fås i mange størrelser i længden som 140, 160 eller 190 cm. Hvor bredden tit er x 70 og nogle gange x 90 cm.

For alle modellers vedkommende gælder, at der er tale om børnesenge med madras. Dermed kan dit barn tage sengen i brug, så snart du har samlet den. Vi leverer i øvrigt allerede indenfor 1-3 hverdage og har altid gratis fragt på vores børnesenge.

Børneseng med madras

Når du vælger en børneseng med madras, får du en komplet seng leveret direkte hjem til dig. Det gør skiftet til børneseng nemt og ukompliceret. Du skal nemlig ikke selv til at hente barnets seng og derfor måske ud og låne både bil og trailer.

Samtidig er du sikker på, at madrassen passer i både længde og bredde til den nye børneseng. Der kan nemlig være forskel på målene fra den ene type børneseng til den anden.

En børneseng med madras er derfor både et nemt og praktisk valg, når du skal finde nye møbler til børneværelset.

Børneseng med skuffer og opbevaring

Man kan aldrig få for meget opbevaringsplads på børneværelset. Derfor er børnesenge med skuffer/ udtræk oplagte, når du foretrækker børnemøbler med flere funktioner på én gang.

Vi har både børnesenge med én stor skuffe og to separate skuffer. Det giver masser af plads til både sengetøj, legetøj og bamser. Børnesenge med skuffer gør det også både nemt og sjovt for barnet at hjælpe med at rydde op. De fleste børn elsker nemlig at trække de store skuffer ud og fylde dem med en masse sjove ting.

Skufferne er enten fremstillet af bløde materialer, der gør det nemt for barnet at trække dem ud – eller har monteret hjul på undersiden. Dermed efterlader børnesengens skuffer ikke mærker på gulvet, når de åbnes og lukkes.

Der er også nogle børne senge med skrivebord eller natbord om man vil.

Sjove børnesenge til alle

Barndommen skal være sjov, legende og hyggelig. Sjove børnesenge kan være med til at understøtte alle 3 ting. Her sørger de sjove figurer og flotte farver for at give masser af næring til fantasien. På den måde kan de søde dyr inspirere til sjove fortællinger og gode samtaler mellem forældre og børn inden sengetid.

Sjove børnesenge er også rare at opholde sig i, fordi de velkendte figurer får barnet til at forbinde sengen med noget trygt. På den måde bliver en børneseng et hyggeligt sted at vågne om morgenen, slappe af med en bog om dagen og falde i søvn om aftenen.

Disney børneseng til drenge og piger

Vores Disney børnesenge er meget populære og vi har senge til børn med både Lynet McQueen, Disneys Prinsesser, Monsters Inc., Frost, Peter Plys, Minnie Mouse og Mickey Mouse. Nogle af vores Disney børnesenge er endda formet som en bil, karet eller kane. Og nogle enda som en hule hvor børnene så også kan lege i dagtimerne.

Vi har også andre børnesenge med figurer. Blandt andre Thomas Tog, Spiderman, Paw Patrol, Gurli Gris, og Pyjamasheltene. Du finder derudover sjove børnesenge med andre søde figurer, blomster og dekorative mønstre.

Se hele udvalget længere oppe på siden og find præcis den børneseng, der passer ind på dit barns værelse.

Billige børnesenge med alt inkluderet

En god og tryg søvn skal være opnåelig for alle. Derfor har vi også en række billige børnesenge i sortimentet, som både er flotte og seje, samtidig med at de kan holde til mange års brug.

Alle de viste børnesenge er desuden inklusive madras og gratis fragt direkte til din dør. Det gør de billige børnesenge endnu billigere, fordi der ikke er nogen ekstraudgifter forbundet med dit køb.

Den pris du ser, er med andre ord den pris, du skal betale. Når vi siger billige børnesenge, mener vi det nemlig. Vi sender i øvrigt dit barns nye seng allerede indenfor 1-3 hverdage. Så kan du hurtigt få samlet sengen og give barnet en god, hyggelig og tryg nattesøvn. Mange år fremover.

Og vil du være fremme i skoene så vælge en i størrelsen 90×200 så er der seng til langt ud i fremtiden.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.