1-3 dags levering 14 dages returret Gratis fragt ved køb fra 500Kr Sikker E-handel - Kundeservice: Tlf. 71993642

Løbehjul til børn
til en god online pris

Er løbehjul til børn en god gave?
De fleste forældre der kommer rundt på diverse institutioner som skoler og andre. Ved og ser tit børn på disse flotte løbehjul. Hvor nogle har smukke udsmykninger, som f.eks dette Thomas Tog løbehjul. Og nogle af de store børn, kommer susene med højt fart på et monster high løbehjul med indbygget led lys. Og er barnet kun 3+, så findes der også modeller med 3 hjul, som f.eks denne smarte cars 3-hjulet løbehjul. Så ja, løbehjul er Meget eftertragtet, og en rigtig god gave. Og børnene får stimuleret deres balance sans. Og deres evner til at koordinere hvornår, man skal dreje til højre eller venstre bliver også styrket. Men husk nu, de helst skal have lidt beskyttelses udstyr på, hvis de nu vælter. Da de på nogle typer, kan komme op i rigtig høj fart.

1-3 dags levering
14 dages returret
Gratis fragt ved køb fra 500Kr
Sikker E-handel -
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.

Kurven er tom

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.