1-3 dags levering 14 dages returret Gratis fragt ved køb fra 500Kr Sikker E-handel - Kundeservice: Tlf. 71993642

Legetelt tilbud -
Find dit børnetelt her

Leder du efter et fantasifuldt telt til børn? Så tilbyder hopogleg et stort udvalg af legetelte, som er noget af børnenes ynglings børnelegetøj.
Ja i sært de legetelte der er udsmykket med mange af de kendte Disney figurer som Spiderman, Thomas Tog, Frost, Prinsesser osv. Det er helt sikkert at disse telte til børn, er nogle af børnenes favoritter, når man snakker legetøj.
Der er nogle sider, der sælger sådan nogle rigtige tipi telt til børn. Så børnene rigtig kan lege, at de er en indianerer. Men hvor hopogleg mere tilbyder boldbassin til baby, eller bassin med bolde til børn, prinsesse telt og legetelt der kan bruges som legehuler. Og mange af dem har også store og flotte Disney figurer. Og en af de store fordele med disse telte er, at de leveres som et pop up telt. Og det elsker vi forældre jo. At de er nemme at slå op, samt nemme når de skal pakkes ned.
Så leder du efter et fantasifuldt legetelt til børn, eller bare et telt med bolde, så kan du helt sikkert finde det her ved hopogleg. Og der er tit nogle gode legetelt tilbud, og de legetelte du køber her, kan tit både bruges som indendørs legetelt og udendørs telt. Og så skal det siges, at køber man et boldtelt. Så er dette også med til at sansestimulere børnene:)

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Har du en dreng der er lidt mere Go i. Så er det måske slet ikke et børnetelt der er brug for. Men måske en pedalbil. Da flotte og store pedalbiler er meget populære iblandt børn og i sært drengebørn. Og en anden ting der også hitter er de "hurtige" og smarte elbiler til børn. Ja og det samme er gældende med el motorcykel til børn

Du kan selvfølgelig også finde lidt mere rolige ting som f.eks. lego ure. Som er rigtig meget kendt blandt børnene i dag. Efter de meget roste logo film så virkelig har formået at slå igennem ved børnene.

Alle børneværelser har også brug for en barnesengbørnelampe, og et vækkeur til børn, når de bliver lidt ældre, og pludselig får brug for at øve sig i at stå op om morgen når det bliver skoletid.

Det der hitter helt vildt her i varmen 2018 er badebassin til haven. Som er nogle store badebassin hvor det ikke er nødvendigt at grave et stort hul i haven. Men med sådan en stor pool er du på kort tid klar til at hele familien kan tage sig en dukkert. Så se udvalget på de billige badebassin her

1-3 dags levering
14 dages returret
Gratis fragt ved køb fra 500Kr
Sikker E-handel -
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.

Kurven er tom

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.