Legetæppe/ gulvtæppe

Leder du efter et tæppe til børneværelse, stuen eller lægeværelset. Så se de mange flotte tæpper til børn som hopogleg tilbyder til jeres børneværelse og gulv.
Det er tit en fordel med gulvtæpper der hvor børnene leger. Da det med med til at nedsætte støjniveauet. Og som børnefamilie ved vi bare det er nødvendigt og dejligt befriende når der ikke er for meget larm når børnene har lege på gulvet.
Mange af tæpperne findes med kendte Disney og børne figurer som børnene kender fra historierne, tvét og iPaden. Og alle varene sendes med fri fragt uanset størrelse/ antal af varer.

Læs Mere Her

Vis Filters
Forsendelse
Priser

Vælg Mærke
 

Fortsættelse…

Er tæpper nødvendigt til børneværelset?

Et tæppe på gulvet inde på pigernes eller drengenes værelse er flot og er med til at dæmpe støjniveauet markant. Og alle os med børn ved godt hvor meget det kan støje hvis børnene f.eks. leger på et trægulv. Og i sært drengene kan have nogle vilde bevægelser og tit slå tingene ned i gulvet. Og der hjælper en tæppe bare rigtig meget så vi alle samme kan holde ud at være under samme tag.

Hvilken gulvtæpper er de bedste?

Det er der sikkert mange meninger omkring. Da rigtig mange sælger børnetæpper både i den billige og i den dyre ende. Og de vil helt sikkert komme med hver deres svar.

Tager du nogle af de store producenter som Ikea, Ilva, Jysk, Bloomingville, Bilka, Garant og mange andre. De er alle nogle store spillere når der bliver solgt tæpper til børneværelset i alles des former som runde tæpper, firkantede med bilbane eller et rundt med et verdenskort på. Ja og de fås i alverdens farver som blå, rød, lyserrød, lilla, rosa, grøn osv.

Nogle af producenterne vil fremhæve de har det gulvtæppe der er mest blødt, stort, har musik indbygget, eller et i patchwork. Men uanset hvad de siger så er mange af dem ens men det handler om at skaffe kunder. Og derfor er der også tit mange der tilbyder varer på udsalg, tilbud, og andre slogans der sælger. Men hvor de alligevel får hævet prisen i sidste ende ved at pålægge fragt og andre metoder til at tjene det mersalg at de ikke taber på varen.

Så det bedste gulvtæppe til børn hvis du spørger mig. Er det tæppe du føler du lige står og mangler. Om det er løse tæpper eller et der fylder hele værelset er en smagssag. Men mange børn elsker de tæpper med figurer på som et med den lille havfrue, frost, spiderman, thomas tog, biler (ja et tæppe med bil til drenge er et kæmpe hit), prinsesser, paw patrol og mange andre.

Så gå til toppen og køb dit tæppe til børneværelse her!

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.