1-3 dags levering 14 dages returret Gratis fragt ved køb fra 500Kr Sikker E-handel - Kundeservice: Tlf. 71993642

Pige senge til pigeværelset

Leder du efter en seng til børn. Altså en seng til pigeværelset, sådan en rigtig pigeseng i flotte lyserøde farver. Så tag et kig her på siden, da hopogleg har masser af senge til pigeværelset. Så er du en af dem, der ønsker din pige eller piger skal have nogle flotte pigeværelser, og du har besluttet, de skal have nogle nye pige senge til deres pigeværelse, så har du fundet siden, hvor du kan købe en pige seng! Det kunne f.eks. være en prinsesse seng.

Pige senge:

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Pige senge:

Der er stort set gratis fragt på alle pige senge her på siden. Da de koster over 500kr og det udløser automatisk en gratis fragt! Så det eneste du skal have fokus på er, at finde en pige seng du ved vil gøre din pige rigtig glad. Og en pige seng som vil få hele pigeværelset til at lyse op.

Hvilken pige seng skal jeg vælge?

Svar
Tænker det første du skal tage en beslutning omkring er, størrelsen på sengen. Og med det mener jeg, længden på sengen.
De fleste pige senge fås, så de passer med madras mål 140 cm x 70 cm x 9 cm eller med madras mål på 190 cm x 90 cm  x 9 cm (længe, bredde samt højde på madras). Og udvalget af pige senge er størst til længden der passer til madras længden 140 cm. Så derfor er det selvfølgelig vigtigt, at man starter med at beslutte størrelsen på pige sengen, da det afhænger af udvalget af pige senge.

Når du så har besluttet størrelsen på din pige seng. Så er det jo man skal kigge på, hvad man ellers har af behov, i forhold til sådan en pigeseng. Om det er nogle bestemte Disney figurer, man synes der skal være på sengen. Eller om der skal være et natbord på børnesengen, så man har et sted at lægge børnebogen, man måske bruger til godnat læsning. Eller måske til det glas vand, mange børn har brug for, når de vågner om natten og er tørstige.

Måske skal du også tænke på, om det skal være en pigeseng med skuffer? Eller måske vil du gerne have, det skal være en prinsesse seng med et net på?

Ja der er da nogle ting man lige skal tage stilling til, inden man hopper videre til købs processen.

Skal det være pige seng med skuffer?

Svar
Om man ønsker en pige seng med skuffer, er selvfølgelig en af de ting man skal tage stilling til, når der skal købes en ny seng til pigeværelset. Og der har jeg set svar både for og imod.

Der er ingen tvivl om, at det er rigtig smart og praktisk, med sådan en pige seng med opbevaring. Da man nemt og enkelt kan gemme puder, dyne og sengetøj af vejen i det daglige. Og så nøjes med at tage det frem, når det er sengetid.

Men der findes jo også de pigesenge, hvor det bare er rigtig pænt, at den er redt op med flot prinsesse sengetøj, og puder i flotte lyserøde farver. Og så er behovet måske ikke så stort, for nogle opbevarings skuffer til under pigesengen. Ja det skule da lige være fordi, de også er brugbare til at gemme legetøjet af vejen, så gulvet på børneværelset ikke hele tiden flyder med legetøj.

Jeg har selv et par små drenge, og der har vi valgt, at bruge disse udtrækningsskuffer til opbevaring af legetøj. Så der har vi købt og indsat nogle plastiks opbevarings bokse, der passer i højden i skufferne. Og så er der plads til f.eks. prinsesse dukker i den ene kasse. Udklædningstøj i den anden kasse osv.

Der er også nogle der vælger, at købe en lidt billigere model uden skuffer. Og så har de en far der er handy mand, som nemt kan lave nogle skuffer selv, hvor der er monteret nogle hjul på, så de er nemme at trække ud og ind.

Men min egen mening er, at det er rigtig praktisk med sådanne skuffer under pigesengen. Som kan bruges til mange formål.

Skal du vælge en prinsesse seng?

Svar
Ja det er et rigtig godt spørgsmål, hvor der sikkert også er flere forskellige svar, samt holdninger til dette spørgsmål. Men mit bedste råd er nok, at spørge din datter. Ja for ønsker hun sig en prinsesse seng, så er det helt sikkert en rigtig god ide, at opfylde hendes ønske. For der findes da ikke noget bedre, end at se glæden i øjnene på sit barn, når man opfylder en stort ønske som barnet har, som f.eks. en rigtig flot prinsesse seng til pigeværelset.

Men selvfølgelig skal man også have fokus på, at ved at købe en prinsesse seng. Så kan det være når barnet bliver ældre, så synes hun ikke at sådan en prinsesse, er det fedeste at have på pigeværelset, når veninderne kommer på besøg.

Men hvis man nu kigger, på de prinsesse senge som findes på marked i dag. Så findes de fleste pigesenge, så de passer til en børnemadras med længden på 140 cm. Så det gør selvfølgelig også, at man ikke kan beholde sengen til din pige fylder 15 år. Da hun til den tid, nok er vokset sig så stor, at hun ikke kan lægge i en seng med længde på 140 cm.

Så igen, ved at købe en prinsesse seng til din elskede pige. Det vil gøre, at din pige bliver så glad. Ja du bliver verdens bedste mor eller far. Og når hun så bliver lidt ældre. Så er der et stort marked for disse prinsesse senge. Så derfor vil det heller ikke være svært, at sætte den til salg på facebook, gul og gratis eller den blå avis. Da der også er forældre derude, der også rigtig gerne vil give deres pige en prinsesse seng. Men hvor økonomien ikke er til at købe en ny (Og måske fordi de ikke ved, man kan købe sin prinsesse seng på afdrag ved hopogleg igennem ViaBill). Og derfor gerne vil give, en god pris for en brugt prinsesse seng.

Så mit svar er – Gør din pige glad og køb hende en eventyrlig flot pige seng til pigeveærelset

1-3 dags levering
14 dages returret
Gratis fragt ved køb fra 500Kr
Sikker E-handel -
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.

Kurven er tom

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.