1-3 dags levering 14 dages returret Gratis fragt ved køb fra 500Kr Sikker E-handel - Kundeservice: Tlf. 71993642

Bord og stol til børn -
Mange flotte Disney motiver

Her på siden kan du købe bord og stol til børn. Og alle foreældre ved, at sådan et sæt bord og stol har børnene rigtig stor glæde af. Fordi de tit gerne vil tegne, male, bygge med klodser og meget andet.
På siden finder du både smarte ting til piger, men der er også super fede ting til drenge. Som f.eks. et fedt cars bord og stolesæt, eller måske et sæt med spiderman osv. Og det samme er selvfølgelig gældende for piger. Hvor der også er flotte frost bord og stolesæt, samt Disney prinsesse bord og stole osv.
Er du ude efter at bygge et børnetema på børneværelset, så findes der mange motiver på disse børnemøbler der passer disse store og stole. Som f.eks. flotte legetøjskister/ opbevaringskister, eller reoler og skabe med ligeså smukke børnemotiver som my little pony, peter plys, trolls og mange andre.

1-3 dags levering
14 dages returret
Gratis fragt ved køb fra 500Kr
Sikker E-handel -
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.

Kurven er tom

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.