1-3 dags levering 14 dages returret Gratis fragt ved køb fra 500Kr Sikker E-handel - Kundeservice: Tlf. 71993642

Gåvogn og gåbiler
i mange former

Når dit barn vågner i sin fine juniorseng om morgen, og er klar til at stå op og møde dagen med et smil. Så er en gåvogn det perfekte til dit barn eller et barn du holder af. Da gåvognen er med til at udvikle at barnet selvstændigt kan komme rundt i boligen, og samtidig træne sine balance og udviklen nogle gode gåfærdigheder.
Leder du efter en gave, Ja så er der ingen tvivl om, at sådan en gåbil ville være et rigtig godt bud, når der ledes efter gaver til små børn. Og disse gåbiler er med til at træne børnene i deres motoriske færdigheder.

Mange af modellerne har nogle rigtig seje også flotte former. Ja de har form som gå politi biler. Eller gå falckbilen er også meget populær. Og der er også de smarte gå vogne med legetøj klodser. Hvor klodserne både har tal og bogstaver. Eller andre typer hvor de er udsmykket med kendte Disney figurer som f.eks en prinsesse gåbil, Thomas Tog, frost, spiderman, superman, hello kitty og mange flere. Og som altid hurtig levering samt fri fragt.

1-3 dags levering
14 dages returret
Gratis fragt ved køb fra 500Kr
Sikker E-handel -
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.

Kurven er tom

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.