Pool til haven – Bedste priser og tilbud

Hvem elsker ikke sådan en god dansk sommer, hvor man så får fat i sådan et badebassin til haven. Ja danskerne elsker vand. Og  jeg er præcis selv en ad de danskere der altdi som barn har kigget efter de huse der har haft en pools i haven.

Og det samme hvis man skulle på ferietur som i sommerhus. Ja så havde man fokus på de sommerhuse hvor det var et sommerhus med pool. Og hvis det så var at der ikke var plads i sommerhusets have. Ja så skulle der ihvertfald være mulighed for at komme i et svømmebassin tæt derpå. Ja enten i en svømmehal eller et badeland med udendørs swimmingpool eller i bedste fald et sommerhus der lå til ved stranden. Så er man en af de danskere som jeg der elsker selv at have poolen i haven eller man har ønsker om at få sådan en swimming pool. Så må man jo lægge en plan omkring  hvorda dette kan blive muligt. Og i så fald, hvad er det præcist man gerne vil have. Er det sådan en voksen pool, eller pool til baby? Herunder laver jeg nogle underoverskrifter, som forhåbentligt vil gøre dig mere klar på, hvad det præcist er du gerne vil have af pools i din have 🙂

Ønsker du en frtistående pool?

De fritstående pools er nok den bllligste løsning. Og det er ikke det samme som at sige at så kan man kun få en lille pool. Nej du kan sagtens få en stor pool til haven tl nogle rimelige priser. Hvor de fleste børnefamilier kan være med økonomisk. Du kan sagten få pools i både 3000, 5000, 10000 ja endda i 20000 liter. Så fordi du ikke ønsker en nedgravet pool så er det stadig muligt at få en rigtig stor og fin pool som selv de voksne kan hygge sig i. Ja hele familien kan være samlet på en gang.

SE ANDRE FRITSTÅENDE BASSINER HER

SE ANDRE FRITSTÅENDE BASSINER HER

Ønsker du en firkantet pool?

Du kan købe pools i mange former. Ja nogle er ovale, runde og andre firkantet. Så det handler nok også om hvilken type have man har. Altså hvordan er formen i din have.

Ja ville du udnytte pladsen bedst i din have ved at få en firkantet have? Og hvor stor en pool har du engentlig plads til i haven?

Ja alle sådanne tanker skal du gøre dig inden du vælger hvor stor og hvor mange liter din kommende havepool skal være på.

Herunder kommer jeg med nogle eksempler på firkantede pools. Og du kan SE ANDRE FIRKANTEDE BASSINER HER

SE ANDRE FIRKANTEDE BASSINER HER

Du vil hellere have et bassin der er ovalt?

Et ovalt poolbassin kan også være rigtig godt. Og især i de have hvor pladsen der hvor man vil have bassinet placeret ikke er så stor. Der kan der være større mulighed for at få et ovalt bassin til at passe ind. Da der her er en running på og ikke en længere vandret side. Da jo kræver et aflagt stykke hvor den kan placeres. Herunder er der nogle eksempler på nogle bassiner der har en oval form. Og du kan SE ANDRE OVALE BASSINER HER

SE ANDRE OVALE BASSINER HER

Er du mere til runde bassiner?

Dem der er rigtig mange af derude er svømmebassiner der er runde. Og nogle modeller har en stålramme så de bliver noget mere hårdfør. Og der ved jeg at hvis man er ude efter nogle rigtige store pools til haven så kan man blandt de firkantede modeller finde rigtig storre modeller.

Dog skal man huske at jo større sådan en svømmepøl bliver. Jo mere skal man ogsp huske at få denne rengjort. Og der kan man købe diverse tilbehør som et rengøringssæt. Eller seperate filters, klortabletter, bundsuger pool støvsuger, eller man kan købe et overdækning til poolen. Så der ikke kommer så meget snavs i som kan komme via nedfald fra træerne eller lign.

Herunder viser jeg eksempler på runder pool bassiner. Og du kan se SE ANDRE RUNDE BASSINER HER

SE ANDRE RUNDE BASSINER HER

Tilbehør til pools du kan overveje at købe

Når man får sig en pool til haven. Så er det vigtigt at man sørge for at holde denne ren. Så der ikke kommer bakterier  i vandet. Og man sikkere sig man ikke ender med at blive syg fordi man kmmer til at sluge lidt vand. Som især børnene kan risikere når de leger og bader i bassinnet.

Nogle hader også at vandet er koldt når de skal bade. Så derfor kunne nogle af de ting man overvejer også at købe når man får bassin i haven være noget af det jeg skriver om herunder.

Køb en poolvarmer til dit bassin

Vi alle kender det. Vi er på vej i vandet, ja solen skinner og alt er rosen rødt. Men da vi så først får foden i vandet så stivner vi. For det er jo møg koldt! Og for nogens vedkommende ender det med de ikke kommer i vandet. Men det er der selvfølgelig en løsning på og det kunne være at man købte en varmepumpe til sin pool. Ja man kan endda få modeller som styres af solvarme så man ogsåkan tænke på miljøjet som jo er meget oppe i disse tider. Og hvis man så får sådan en solvarmer til at varme poolen op så den er blevet dejlig lun når man senere på dagen ønsker sig en dukkert. Så kan alle i familien få sig en dukkert. Og også dem som har tendens til ikke at få en dukkert hvis der ikke er opvarmning i poolen. Og normalt holder sig til svømmehaller eller andre steder hvor vandet er blevet opvarmet. Du kan SE ANDRE POOL VARMERE HER

SE ANDRE POOL VARMERE HER

Køb et cover/ overtræk til poolen

Hvis man vil spare sig selv for en del arbejde, så man ikke så tit skal rundt med sit poolnet og fjerne blade eller andet der er faldet ned i vandet fra træerne eller andet der florerer i luften når det blæser. Der findes forskellige typer og kvalliteter af disse overdækken til pools som jeg viser nogle eksempler på herunder.
SE ANDRE POOL COVER HER

SE ANDRE POOL COVER HER

Køb pumpe eller sandfilterpumpe til dit store bassin

Har du bassin eller tænkt dig at købe et stort bassin til haven, så følger der normalt filterpumper med. Men de er af lavere kvalitet i forhold til nogle af de modeller man selv kan købe.

Så du kan enten købe en poolpumpe du kan bruge når vandet skal tømmes fra poolen. Eller du kan købe en filterpumpe der så også kan skabe noget cirkulation og renere vand. Og der findes også sandfilterpumper til pools. Som filtrere vandet og får det tilbage i poolen. Og hvis man vil opgradere sin pool med sådan et system så kan man se videoen herunder der viser hvordan dette kan lade sig gøre.

Men ellers viser jeg her nogle forskellige modeller af pumper. Og du kan også se flere pumper Her. Og hvis du vil se nogle af de sandfilterpumper man kan købe så SE ANDRE SANDFILTERPUMPER HER ELLER HER

SE ANDRE SANDFILTERPUMPER
HER ELLER HER

Køb et skum underlag til poolen og opnå stabilitet

Når man har fundet den rigtige plads i haven til sin nye pool. Ja lige der hvor ens solfangere til poolen får mest gevindst. Ja der skal man også sørge for at underlaget er stabilt. Så derfor kan det godt betale sig at bruge lidt penge på et solidt og godt pool underlag der er i skum. Disse skum underlag til pools findes i forskellige typer og priser. Og jeg lister nogle stykker op herunder. Og ellers kan du SE ANDRE UNDERLAG HER ELLER HER

 

SE ANDRE SANDFILTERPUMPER
HER ELLER HER

Nedgravning pools er også en mulighed

Har du plads nok i haven og en økonomi der tillader det. Så kan man også vælge at købe en stor swimmingpool til haven. Og priser på disse er ikke i den billige ende. Så ønsker man sig et bassin i haven til en okay billig pris så er det ikke disse nedgravningstyper. Men hvis det skla være billigst så skal man vælge en oppustelig pool. Der fås i nogle okay liter størrelser. Og vil man lidt mere, så kan man købe nogle store have pools fra Bestway, Kreta, Intex eller andre kendte mærker. Leder du efter disse nedgravnings pools, så kan du KIGGE HER

Hvor køber du de bedste og finder de billige pools samt tilbud henne?

Nu har jeg drevet webshop i mange år hvorfra der blev solgt pools. Og min erfaring er, at det er yders sjældent disse kommer på tilbud/ nedsat til billigere priser. Og det er min overbevisning at det handler om. At når solen kommer frem, så bliver disse bassin revet væk fra hylderne. Og det ender altid med at en Masse kunder må gå forgæves fordi alt er udsolgt. Og det er stort set i hele Danmark når vi snakker de store badebassin til stor børn og voksne. Hvorimod de mindre baby pools og til mindre børn er noget nemmere stadig at få fat i ind igennem sommeren.

Så mit råd er klart! Køb for… inden det er for sent 🙂

Hvor skal du købe dit bassin?

I disse Corona tider 2021 er det ikke blevet nemmere når man skal handle store ting, hvor man jo helst vil ud i butikkerne fysisk og se varen inden man køber da prisen for disse typer vare er høj. Og der går man typisk efter butikker man kender som

 • Bilka
 • Harald Nyborg
 • Biltema
 • Bauhaus
 • Silvan

Men lige i forhold til store pools til haven. Der vil jeg helt klart råde til at købe onine. Og de fleste store kendte online shops sælger denne type varer. Og der kan nævnes 

 • Poolworld
 • Pooloasen
 • Ude-leg
 • Føtex
 • Wupti
 • Davidsenshop
 • Jemogfix