1-3 dags levering 14 dages returret Gratis fragt ved køb fra 500Kr Sikker E-handel - Kundeservice: Tlf. 71993642

Juniorseng

Når barnet vokser ud af tremmesengen, er det tid til at skifte den første seng ud med den næste i rækken -nemlig en juniorseng.
Skiftet til juniorseng sker som regel samtidig med, at barnet begynder at interessere sig for sjove figurer, flotte farver og spændende mønstre. Alt sammen noget, der lægger op til at udfordre barnets fantasi og skabe hyggelige samtaler inden sengetid.

Juniorseng:

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Juniorseng:

Vores juniorsenge er nøje udvalgt, så de imødekommer behovet for et rart sted at sove og ønsket om et hyggeligt børneværelse.  

På den måde bliver dit barns juniorseng meget mere end et møbel, men en naturlig og sammenhængende del af børneværelset – og allervigtigst: Juniorsengen bliver barnets trygge base, nat efter nat, de næste mange år. 

Her på siden har vi samlet alle vores juniorsenge. Så kan du selv dykke ned i vores store og spændende udvalg og finde præcis den juniorseng, der passer til dit barn. Her er Disney juniorsenge, juniorsenge med masser af farver – og neutrale juniorsenge med et mere roligt udtryk. Du finder også juniorsenge med opbevaring samt modeller med eller uden hoppekids madras.

Vi har gratis fragt på alle juniorsenge og leverer den nye seng indenfor 1-3 dage. Hvilken juniorseng skal stå på dit barns værelse?

Find din favorit ovenover!

Juniorseng hvornår?

Hvornår barnet skal have en juniorseng, afhænger først og fremmest af barnet. Som regel opstår behovet for en juniorseng, når barnet er mellem 2 og 3 år.

At barnet begynder at klatre over kanten på sin babyseng, er det første tegn på at skiftet til juniorseng bør finde sted i nær fremtid. Barnets forsøg på at slippe fri af sengen efter puttetid – eller om morgenen – kan nemlig være til tider nervepirrende. Det betyder også, at en del børn falder ned og kommer til skade undervejs.

Mange skifter derfor til en juniorseng på dette tidspunkt, fordi det giver barnet mulighed for at forlade sengen på en mere sikker måde.

Andre udskifter babysengen med en juniorseng af praktiske årsager. Måske på grund af flytning eller fordi en lille ny baby skal arve tremmesengen. Men uanset hvorfor du overvejer at købe en juniorseng, er det vigtigt du vælger den, der passer til dit barnets behov. Både nu og nogle år ude i fremtiden. En juniorseng kan nemlig bruges helt frem til skolealderen.

Praktisk juniorseng med skuffer

Mange vælger at købe en juniorseng med skuffer. På den måde kan sengen også kan bruges til opbevaring.

Skufferne kan bruges til barnets legetøj eller en ekstra dyne og pude. Det sidste er ganske praktisk, hvis barnet i løbet af natten skulle få brug for tørt sengetøj. 

Vi har juniorsenge med 2 mindre skuffer og juniorsenge med 1 stor skuffe. Skufferne er enten fremstillet af bløde materialer eller har påmonterede hjul. Det beskytter gulvet, når juniorsengens skuffer trækkes ud og skubbes ind.

Sjov Disney juniorseng

Ethvert barn vil blive begejstret for en Disney juniorseng med de kendte figurer fra bøger og tv. De flotte og sjove juniorsenge med Disney figurer er derfor også blandt vores mest populære børnesenge.

Til den lille fan af Disney Cars, kan du finde en Lynet McQueen juniorseng, som med garanti vil gøre alle de andre børn misundelige. Vi har endda en Cars juniorseng, der er formet som selveste Lynet McQueen.

Vi fører desuden Disney juniorsenge med de kendte Disney prinsesser. Så kan familiens egen lille prinsesse sove trygt blandt Tornerose, Jasmin, Askepot og Belle. Du finder også den smukkeste Disney juniorseng opbygget som fin karet. Mere eventyrligt bliver det ikke.

Sortimentet tæller også juniorsenge med blandt andre Thomas Tog, Gurli Gris, Spiderman samt Minnie og Mickey Mouse.

Juniorseng med madras

Når du køber en juniorseng hos os, er madrassen ofte inkluderet i prisen. Det er den, fordi vi gerne vil gøre det så nemt for dig som muligt. Hvis du får leveret en juniorseng med madras, er sengen nemlig klar til brug.

Du kan også sagtens finde en juniorseng uden madras, hvis du foretrækker dette. Vær dog opmærksom på at ikke alle juniorsenge har standardmål. Dobbelttjek derfor både længde og bredde på dit barns nye juniorseng, inden du bestiller en madras til juniorseng.

Find et godt tilbud på en juniorseng

En juniorseng skal bruges i mange år og derfor kunne holde til meget. Det er således vigtigt, at sengen er af høj kvalitet. Ofte hænger pris og kvalitet sammen og en god juniorseng er derfor en fin investering i dit barns søvn.

Juniorsenge fås i flere forskellige prislejer. Vi har derfor også gode tilbud på juniorsenge, så det ikke behøver koste en formue at sov godt.

I mange tilfælde er prisen inklusive madras – og fragten er altid gratis, når du køber en juniorseng på tilbud hos os.

1-3 dags levering
14 dages returret
Gratis fragt ved køb fra 500Kr
Sikker E-handel -
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.

Kurven er tom

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.